Indyk z kurkami w płatkach migdałowych

Indyk z kurkami w płatkach migdałowych

Indyk z kurkami w płatkach migdałowych

Indyk z kurkami w płatkach migdałowych Delitakne mięso z równie subtelnymi grzybkami i orzechami. Podprażenie migdałów wydobywa z nich głębię, która nadaje subtelny charakter całemu daniu. Poziom trudności:       łatwe Czas przygotowania:  20 minut Ilość porcji:                 3 Wartość kaloryczna:   290 kcal Składniki: 5 filetów z piersi indyka 200 gramów kurek garść listków szałwii szklanka mleka migdałowego (lub innego)... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bazując na smaku

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.