Grillowany ser kozi z płatkami migdałów i jeżynami.

Grillowany ser kozi z płatkami migdałów i jeżynami.

Grillowany ser kozi z płatkami migdałów i jeżynami.

Ser pleśniowy kozi pieczony z płatkami migdałów i świeżymi jeżynami prosto szybko i smaczne coś dla smakoszy sera pleśniowego. Korzystając z dobroci natury, która teraz daję nam pyszne jeżyny dodałam je do przekąski. Chrupiące migdały, słodki z charakterystyczną nutą ser w dodatku ciepły i do tego świeże jeżyny  kwaskowate ... cóż chcieć więcej. SKŁADNIKI : ( porcja podana na 1 ser pleśniowy kozi) ser pleśniowy kozi 1 szt  płatki migdałów 2 łyżki  masło sklarowane 1 łyżkę  jeżyny garść  &nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Basia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.