Makaron ryżowy z warzywami. 15 minut!

Makaron ryżowy z warzywami. 15 minut!

Makaron ryżowy z warzywami. 15 minut!

Przepis na : obiad

Kilka składników, kilka minut i mamy gotowe pożywne danie. Makaron ryżowy wrzucamy do gorącej wody i 2-3 minuty jest on gotowy, dlatego to danie jest idealne na duży głód, kiedy nie mamy czasu. Ja marchewkę pokroiłam maszynką do robienia makaronu z warzyw, dlatego są to delikatne paseczki. Makaron ryżowy z warzywami   Drukuj Czas przygotowania 5 min Czas gotowania 10 min Czas całkowity 15 min   Ilość porcji: 2 Składniki 250g makaronu ryżowego 2 papryki 1 cukinia duża marchewka 2 łyżki oleju kokoso... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na Zielone

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Apetyt na ZieloneApetyt na Zielone

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, marchewka, cukinia, papryka, kokosowe, sosy, dania z makaronem, warzywa na patelnie, wegańskie, bezglutenowe, obiad, obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron z patelni, sos do makaronu, gotowana marchewka, cukinia na zimę, makaron smażony

Inne przepisy z Apetyt na Zielone

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.