Wołowina z fasolką, sosem sojowym, selerem naciowym i chińskim winem ryżowym

Wołowina z fasolką, sosem sojowym, selerem naciowym i chińskim winem ryżowym

Wołowina z fasolką, sosem sojowym, selerem naciowym i chińskim winem ryżowym

Przepis na : obiad

Rzadko kiedy gotuję coś z rejonów azjatyckich ze względu na wysokie ceny potrzebnych produktów albo ich niedostępność. Czasami jednak, dla odmiany, porwę się na takie szaleństwo. Muszę przyznać, że tak przygotowana wołowina bardzo mi smakuje - jest miękka i nie wymaga wielkiego nakładu czasu. Sos jest aksamitny, a fasolka szparagowa zyskuje nowy wymiar smaku ;) Warto spróbować! WOŁOWINA W FASOLKĄ, SOSEM SOJOWYM, SELEREM NACIOWYM I CHIŃSKIM WINEM RYŻOWYM Składniki: - 450 gram wołowiny - 4 łyżeczki mąki kukury... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.