Pstrąg łososiowy z chermoulą

Pstrąg łososiowy z chermoulą

Pstrąg łososiowy z chermoulą

Przepis na : kolacja

Przyznam szczerzę, że trochę się bałam tej chermouli, bo nienawidzę kminku. Obawiałam się, że może zdominować smak, przypomnieć mi kolonie na Słowacji z okresu dziecięcego, kiedy to kucharz wszystko szczodrze doprawiał kminkiem. Moje obawy się nie spełniły - chermoula ma bardzo intensywny smak, wielu idealnie komponujących się przypraw, a tę mieszankę kminek dopełnia fantastycznie. Myślę, że w moim życiu ryba zyskała nowy wymiar ;) PSTRĄG ŁOSOSIOWY Z CHERMOULĄ Składniki do ryby: - filet z pstrąga łososiowego&n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.