Jagnięcina w maśle

Jagnięcina w maśle

Jagnięcina w maśle

Przepis na : obiad

Trochę Was zaniedbywałam ostatnimi czasy. W związku z tym coś, co w mojej kuchni bywa niezwykle rzadko - z wielu powodów. JAGNIĘCINA W MAŚLE Składniki: - 400 gram jagnięciny - 1 ½ łyżki masła - 2 łyżki oliwy - 3 ząbki czosnku - 1 ½ łyżeczki soli  - ½ cebuli - pieprz Przygotowanie: Do naczynia wkładamy masło, wlewamy 1 łyżkę oliwy, sól, pieprz, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz dodajemy pokrojoną cebulę. Wszystko razem mieszamy. Nacieramy jagnięcinę i pozostawiamy pod przykryciem na noc w lodówce do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.