Klops z ugotowanego mięsa drobiowego, użytego do rosołu

Klops z ugotowanego mięsa drobiowego, użytego do rosołu

Klops z ugotowanego mięsa drobiowego, użytego do rosołu

Przepis na : obiad

W okresie zimowym nie ma nic lepszgo od tradycyjnego rosołu ugotowanego z prawdziwej wiejskiej kury lub innego drobiu dostępnego w sklepach. Nie wiem jak u Was, ale u mnie w domu nikt nie lubi jeść gotowanego mięsa drobiowego, które pozostaje nietknięte po zużyciu  do ugotowania rosołu stąd też pomysł na podanie go rodzinie w zupełnie innej postaci. Do przygotowania klopsa zużyłam mięso z kury  , pozostałe po ugotowaniu rosołu. SKŁADNIKI ugotowane mięso z drobiu  jajko gałka muszkatałowa mała ce... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zielonacukinka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.