Kruszonka – tradycyjna, kokosowa i migdałowa

Kruszonka – tradycyjna, kokosowa i migdałowa

Kruszonka – tradycyjna, kokosowa i migdałowa

Uwielbiam kruszonki! Od tego należałoby zacząć Ciasto z kruszonką jest dodatkowo chrupiące, słodkie, fajnie kruche, delikatne, wzbogacone w smaku. Szczególnie gdy robimy kruszonki smakowe, np. migdałowe, orzechowe, kakaowe, kokosowe, itp. No po prostu kruszonka jest wyśmienita! Chrupie w wypieku, a ja tę chrupkość bardzo lubię. Kruszonkę najczęściej łączę z ciastami kruchymi i drożdżowymi. Nie wyobrażam sobie drożdżówki bez kruszonki, obowiązkowo Kruszonkę można przygotować z białym cukrem, brązowym lub cukrem pu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, drożdżówki , drozdzowka, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasto, drożdżowe, pączki, ciasto drożdżowe, ciasto kokosowe, ciasto kakaowe, masło orzechowe, rogaliki drożdżowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, pączki pieczone

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.