Farfalle z warzywnym sosem na bazie z botwiny i sezonowych warzyw

Farfalle z warzywnym sosem na bazie z botwiny i sezonowych warzyw

Farfalle z warzywnym sosem na bazie z botwiny i sezonowych warzyw

Przepis na : obiad

Moi Kochani, w mojej kuchni nie zmarnuje się nawet jedna mała smętna łodyga czegokolwiek. Dostaje swoją szansę i bardzo często kończy w sosach do makaronu lub w kremowych zupach. Wszyscy zadowoleni! Ja najbardziej. Dziś poczyniłam sos mocno warzywny i gęsty. Sos do makaronu. Nie cierpię marnować. Jestem chora jak mam coś w kuchni zmarnować, nie ma opcji żeby wyrzucić. Składniki - kilka liści botwiny + cała masa łodyżek botwiny ( pozostały po zrobieniu sałatki ) - kawałek selera, marchewki, pietruszki - natki march... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.