Pałki kurczaka (podudzia) z patelni

Pałki kurczaka (podudzia) z patelni

Pałki kurczaka (podudzia) z patelni

Danie to jest bardzo proste do wykonania. Naprawdę warto poświęcić tę godzinę na przygotowanie ponieważ przyjemność z jedzenia jest ogromna:) Składniki: pałki (podudzia) z kurczaka - nie podaję ilości, ponieważ jest to sprawa indywidualna, a ilość reszty składników nie będzie mieć znaczenia sól pieprz słodka papryka margaryna i woda do smażenia/duszenia Zdjąć z pałek skórę (ewentualnie zostawić jeśli ktoś lubi, ale ja nie lubię skóry, więc zdejmuję) i umyć Przyprawić i na chwilę odstawić Rozgrzać na patelni ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu www.szczesliwakuchnia.blogspot.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.