Patisony faszerowane kaszą jęczmienną

Patisony faszerowane kaszą jęczmienną

Patisony faszerowane kaszą jęczmienną

Przepis na : obiad

Fajne, zdrowe, mało pracochłonne danie. No i jest efekt WOW!, gdy wjeżdżają na stół. Składniki: patisony czerwona papryka czerwona cebula czosnek świeży tymianek sól pieprz kasza jęczmienna olej rzepakowy Sposób przygotowania: Kaszę ugotuj w osolonej wodzie. Paprykę pokrój w kostkę i podsmaż na łyżce oleju wraz z cebulką i posiekanym czosnkiem. Nadzienie dopraw do smaku. Górę patisonów odetnij a dół wydrąż tworząc miseczki. Nafaszeruj warzywa i przykry wieczkiem. Zapiekaj ok. 20 -30 minut w temperaturze 180... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wielki apetyt

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.