Bezglutenowa babka cytrynowa

Bezglutenowa babka cytrynowa

Bezglutenowa babka cytrynowa

Pyszna, aromatyczna, do tego pulchna babka kukurydziana. Jeżeli ktoś nie będzie wiedział nie zorientuje się że to babka bezglutenowa. Wyszła tak puszysta że aż sama się zdziwiłam i to na oleju rzepakowym. Zrobicie ją bardzo szybko, i tak samo szybko zniknie. 100 g mąki kukurydzianej 2 łyżki wiórek kokosowych 1/2 łyżeczki kurkumy skórka z jednej cytryny 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g cukru 90 ml oleju rzepakowego 4 jajka M Składniki dobrze żeby miały temperaturę pokojową. Białka ubijam na sztywno, dodaję ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.