Wegetariańskie gołąbki zapiekane

Wegetariańskie gołąbki zapiekane

Wegetariańskie gołąbki zapiekane

Przepis na : obiad

Zakupiłam ostatnio komosę ryżową i przyszła mi myśl, by ją zastosować do przygotowania gołąbków z młodej kapusty. Reszta składników sama się "nawinęła" pod rękę ;) Składnik i: 9 dużych liści kapusty pół szklanki komosy ryżowej szklanka ugotowanej fasoli borlotti 4 młode marchewki kawałek selera korzeniowego pół pęczka kopru jajko sól pieprz Opłukać i ugotować komosę ryżową w podwójnej ilości wody. Zdjąć delikatnie liście z główki kapusty. Jeśli nie da się tego zrobić, włożyć główkę do wrzątku. Dodać zdjęte liście.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weekendy w domu i ogrodzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.