Kawa piernikowa z syropem karmelowym i śmietanką

Kawa piernikowa z syropem karmelowym i śmietanką

  Zima za oknem nam nie odpuszcza i możemy nadal cieszyć się smakiem gorącej rozgrzewającej kawy po powrocie ze spaceru. Ta przygotowana z aromatycznymi przyprawami z dodatkiem mleka i syropu karmelowego   daje bardzo wyrazisty w smaku efekt. Jest pyszna ;)  Do przygotowania korzennej kawy, polecam Wam tę od Przyjaciele Kawy ja użyłam   Caprissimo Belgique która charakteryzuje się posmakiem karmelu i ciemnej czekolady.   Składniki na jedną szklankę do latte: 100 ml zaparzonej w ekspresie ...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.