w korzennym cieście z migdałami dynia galaretkowa i bita śmietana...

w korzennym cieście z migdałami dynia galaretkowa i bita śmietana...

w korzennym cieście z migdałami dynia galaretkowa i bita śmietana...

Składniki: jajka 4 sztuki, masło lub margaryna 15 dag, cukier 1/2 szklanki, kakao 1 łyżka, przyprawa korzenna 1 opakowanie, migdały 1 szklanka, mleko 3,2% 1/2 szklanki, mąka tortowa 1,5 szklanki, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, soda oczyszczona 1/2 łyżeczki, herbata 1/2 szklanki, mus z dyni 2 szklanki, galaretka pomarańczowa 2 opakowania, jogurt naturalny 4 łyżki, bita śmietana - w opisie jajka, miękka palma, culkier utrzeć mikserem z 3 minuty, masa ma być o zważonej konsystencji, wsypać przyprawę korzenną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.