szybkowar- gołąbki z włoskiej kapusty...

szybkowar- gołąbki z włoskiej kapusty...

szybkowar- gołąbki z włoskiej kapusty...

Składniki: kapusta włoska 1 główka większa, mielona łopatka 60 dag, ryż ugotowany 3 woreczki, koperek 1 pęczek, kucharek 3 łyżki, pieprz mielony czarny 1,5 łyżeczki, śmietana 18% gęsta 100 gram, jajka 2 sztuki "M", woda 1,5 litra, przyprawa w płynie 2 łyżki, mąka pszenna 3 łyżki + koncentrat pomidorowy 100 gram Z włoskiej kapusty (główka powinna być nie za twarda) wyciąć głąb, kapustę włożyć do gotującej się wody z olejem (łatwiej liście schodzą z główki) , z 4 minuty gotować na średnim ogniu i zacząć ścią... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.