pomarańczowo-jabłkowa babka jogurtowa...

pomarańczowo-jabłkowa babka jogurtowa...

pomarańczowo-jabłkowa babka jogurtowa...

Składniki: jogurt naturalny 180 ml, mąka pszenna 500 z Kopytowa 3 szklanki, proszek do pieczenia 3 łyżeczki, olej rzepakowy 3/4 szklanki, jajka 5 sztuk, cukier 1 szklanka, pomarańcze 2 sztuki, jabłka 4 sztuki, polewa czekoladowa - w opisie, kolorowa posypka - ile potrzeba dobrze ubić pianę z białek i cukru, dodać żółtka, olej, jogurt i krótko zmiksować wsypać przesianą mąkę z proszkiem i i zmiksować krótko do połączenia składników forma silikonowa 24cm z kominkiem - na dnie położyć kawałeczki pomarańczy, jabł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.