kurczak po marokańsku z kwiatem muszkatułowym i szafranem...

kurczak po marokańsku z kwiatem muszkatułowym i szafranem...

kurczak po marokańsku z kwiatem muszkatułowym i szafranem...

Składniki: podudzia kurczaka 6 sztuk, olej rzepakowy 1/4 szklanki, przyprawa kurczak po marokańsku Royal Brand 1 opakowanie, woda letnia 2 szklanki,wywar z rosołu 3 szklanki, sól morska himalajska Royal Brand do smaku przyprawę wsypać do pojemnika blendera i zalać wodą na 20 minut aby przyprawy napęczniały - potem całość zmiksować - w ten sposób domownicy wszystkie składniki przyprawy zjedzą bez marudzenia i sos jest naturalnie zagęszczony bez mąkiumyte, osuszone podudzia zrumienić na gorącym oleju do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.