MULE PO MARYNARSKU

MULE PO MARYNARSKU

MULE PO MARYNARSKU

 Wielka kluska w gardle i trzęsące się dłonie. Dam radę? Nie ucieknę? Podołam? No jasne, że tak. Nie ma innego wyjścia. Nie ma innej opcji. Przed mulami dużo ludzi czuje niepokój, związany głównie z przygotowaniem. Jak się okazuje, te owoce morza to bardzo przyjazne stworzonka, trzeba tylko znać kilka podstawowych zasad. Mule są zdatne do jedzenia, gdy ich muszle są zamknięte. Gdy są otwarte, oznacza to, że mule zdechły, a tym samym zaczęły produkować bardzo niebezpieczne toksyny, które powodują silne zat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mule, ryby, wegańskie, wegetariańska, ryba, kluski, cebula, czosnek, pietruszka, deser, desery, torty, tort, ciasto, seler, marchewka, mięso, pomidor, owoce morza, ryba w ciescie, duszone, pieczywo, siekane, gotowana marchewka, mięso duszone

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.