Bigosik z świeżej kapusty z udkiem

Bigosik z świeżej kapusty z udkiem

Bigosik z świeżej kapusty z udkiem

Przepis na : obiad

Bardzo smaczny obiad o pięknym aromacie świeżych ziół Składniki: - 1 główka kapusty - 2 duże udka - 1 czerwona papryka - szczypior z 3 cebul - pęczek koperku - pęczek pietruszki - 2 listki seler - 2 listki lubczyku - 2 kostki rosołowe drobiowa - pieprz ziołowy - 1 łyżeczka słodkiej papryki - liść laurowy - ziele angielskie 4 kulki - szczypta kuminu - 1 łyżeczka płaska mąki - 3 łyżki oleju Sposób przygotowania 1. - Kapustę pokroić dać do garnka wlać troszkę na dnie wody nie dużo Przekroić udka na połówki &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W królestwie smaków Beaty

Autor

Beata12Beata12

Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, papryka, udka , cebula, obiad, koper, mięso, seler, drobiowe, czerwona kapusta, mięso duszone, mięso na obiad

Inne przepisy z W królestwie smaków Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.