Pieczony schab z kością w tymianku i rozmarynie

Pieczony schab z kością w tymianku i rozmarynie

Pieczony schab z kością w tymianku i rozmarynie

ViolaPassion  Wspaniała odmiana . Schab nie zawsze musi kojarzyć się nam z kotletem schabowym którego bardzo lubię. Schab możemy robić na różne sposoby Oto jeden z nich. Składniki: (4 osoby) 4 grube porcje schabu z kością i odrobiną tłuszczu 3 łyżki tymianku świeżego najlepiej 2 łyżki rozmarynu 2 łyżki słodkiej papryki 4 ząbki czosnku obrany i przekrojony na pół 1/2 łyżeczki soli morskiej 3 łyżki majeranku NIE UŻYWAMY TŁUSZCZÓW DO PIECZENIA nasz schab ma w sobie wystarczająco Sposób: Mięso oczyszczamy i myjem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.