Chleb-Naan

Chleb-Naan

Chleb-Naan

ViolaPassion Chlebek Naan  Widziałam wiele receptur na dany chleb i nie wychodziło A znam świetnie ten smak, tylko nie szlo go otworzyć I przedstawiam wam sprawdzony sposób bez użycia specjalnych pieców czy kamieni pierwszym razem robiłam na zwykłej blaszce dziś już mam specjalną patelnię   Sposób: Na ta porcje : 1 szklanka mąki pszennej plus trochę do podsypywania 1/4 łyżeczki sody ,cukru,soli 1/4 szklanki jogurtu naturalnego w temp.pokojowej 1-2 szklaki oleju 1/4 szklanki  cieplej wody Mąkę ,sodę c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.