Carpaccio z Tuńczykiem, grzybami shiro-shimeji i nutką oliwy truflowej

Carpaccio z Tuńczykiem, grzybami shiro-shimeji i nutką oliwy truflowej

Carpaccio z Tuńczykiem, grzybami shiro-shimeji i nutką oliwy truflowej

ViolaPassion Wspaniała przekąska . Poraz pierwszy w moim domu,na moim stole. Tak kochani wiele dań na moim blogu są robione po raz pierwszy. Przypominam że nadal jestem kucharzem amatorem , który kocha jeść . I miłość do jedzenia , skłoniła mnie do tworzenia ;-) Bez marynowania to danie zajmuje nam całe 15 minut ;-) ViolaPassion Składniki: 4- 6 osób  200 g tuńczyka świeżego (steki) sok z połowy limonki 2 łyżki miodu 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki  oliwy truflowej albo oliwy z oliwek kilka grzybów sh... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.