Pieczone żołądki drobiowe, marchew, batat z serem gouda

Pieczone żołądki drobiowe, marchew, batat z serem gouda

Pieczone żołądki drobiowe, marchew, batat z serem gouda

Przepis na : obiad

Super pomysłem na wykorzystanie podrobów drobiowych, a mianowicie żołądków jest ich upieczenie! W gronie z marchewką, batatem oraz z serem gouda od Klamr a to niebo!  Składniki: 225g żołądków drobiowych 200g batata 150g marchwi  4 plastry sera gouda   przyprawy: pieprz, czosnek granulowany, suszony koperek, zioła prowansalskie, papryka słodka  Sposób przygotowania: Żołądki drobiowe dokładnie umyć i oczyścić, a następnie pokroić w mniejsze porcje. Warzywa umyć, obrać i pokroić w plastry. Żołą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.