Mięso suszona polędwiczka schab łopatka

Mięso suszona polędwiczka schab łopatka

Mięso suszona polędwiczka schab łopatka

Zrobienie wędliny domowej suszonej nie jest z naszej strony pracochłonne - wymaga tylko kilku dni, aby mięso przeszło smakami przypraw i wymaga ciepła podczas suszenia. I jak trochę cierpliwie poczekamy mamy świetną wędlinkę do delektowania się. Moim zdaniem będzie smakować również zaproszonym gościom. Idealna na stół świąteczny, jak i przyjęcie urodzinowe. Potrzebne Mięso cukier sól morska (peklosól) przyprawy: zioła prowansalskie, majeranek, rozmaryn, kolendra Polędwica wieprzowa suszona Łopatka suszona S... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu tojestpyszne.blogspot.com

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.