Sos pomidorowy ze świeżych pomidorów z pieczoną cebulą z szybkowaru

Sos pomidorowy ze świeżych pomidorów z pieczoną cebulą z szybkowaru

Sos pomidorowy ze świeżych pomidorów z pieczoną cebulą z szybkowaru

Sos pomidorowy o intensywnym smaku pieczonej cebuli wzbogaci w niepowtarzalny sposób niejedno danie. W mojej kuchni, często wykorzystuję go np. do jajecznicy - wspaniale podkręca jej smak i nadaje piękny kolor. Możecie go użyć jako dodatek do rolad, do pizzy, do tostów, jako dodatek do kanapek. Sos po schłodzeniu i bez odparowywania - jest bardzo gęsty. Ciśnienie: Niskie Czas Gotowania: 15 min Otwieranie Garnka: Szybkie Porcji: ok. 15 łyżek JEŚLI POWYŻSZE WSKAZÓWKI NIC CI NIE MÓWIĄ, ZAPRASZAM... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.