Papryka faszerowana soczewicą i kaszą jaglaną

Papryka faszerowana soczewicą i kaszą jaglaną

Papryka faszerowana soczewicą i kaszą jaglaną

Przepis na : obiad

Papryka faszerowana kaszą i warzywami to smaczny i zdrowy posiłek. Z powodzeniem można ją spożyć na kolację, ale też i lekki obiad. Danie dostarczy wielu cennych składników odżywczych. Papryka faszerowana soczewicą i kaszą jaglaną – przepis ok. 430 kcal, B: 17g, T:14g, błonnik:16g Składniki: 5 pieczarek 3 łyżki kaszy jaglanej 3 łyżki soczewicy czerwonej lub zielonej cebula natka pietruszki łyżka masła klarowanego lub oleju kokosowego ziele angielskie, liść laurowy, bazylia, kurkuma mozzarella 20g Sposób wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Strefa Zdrowego Żywienia

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi A

Spożywanie produktów, które są szczególne istotne dla danej grupy krwi pomaga oczyszczać organizm z toksyn, które mogą być gromadzone w tkance tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.