Kaszotto z rybą i warzywami

Kaszotto z rybą i warzywami

Kaszotto z rybą i warzywami

Osobiście bardzo lubię obiady, gdzie na patelni miesza się różnego rodzaju składniki. Wszelkiego typu przepisy, które bazują na tym, by składniki pokroić, połączyć na patelni i krótko przesmażyć czy dusić pod przykryciem, to zdecydowanie coś w sam raz dla mnie. Kaszotto z rybą i warzywami przygotowałam inspirując się przepisem z książki Niski indeks glikemiczny 28 dni na talerzu. Nie dość, że smacznie, to jeszcze zdrowo i z niskim IG. 2-3 porcje: 350-400 g mintaja oliwa 90 g kaszy jęczmiennej 300 ml bulionu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.