Drobiowe mięso mielone w andrucie s. Anastazji

Drobiowe mięso mielone w andrucie s. Anastazji

Drobiowe mięso mielone w andrucie s. Anastazji

Super pomysł na wykorzystanie mięsa mielonego. Ciekawe, przyciągające uwagę, nietypowe i przede wszystkim bardzo smaczne. Dobre zarówno na ciepło, jak i na zimno. Efekt końcowy pozytywnie zaskakuje i zachwyca, aczkolwiek nie ukrywam, że przygotowanie może z lekka zniechęcać;) Takie było przynajmniej moje odczucie. Andruty z mięsną masą zwilżyłam, ładnie się dały zwinąć w roladę. Krojenie, po zmianie noża na taki z piłką, też nie przysporzyło problemu. Ale panierowanie w cieście i przenoszenie takich roladek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.