ZUPA KREM Z PIECZONEJ PAPRYKI I MARCHEWKI Z GRANATEM I ESTRAGONEM

ZUPA KREM Z PIECZONEJ PAPRYKI I MARCHEWKI Z GRANATEM I ESTRAGONEM

ZUPA KREM Z PIECZONEJ PAPRYKI I MARCHEWKI Z GRANATEM I ESTRAGONEM

Zamiast tradycyjnej zupy grzybowej lub rybnej, na święta proponuję Wam zupę krem z pieczonych warzyw z dodatkiem oliwy estragonowej i ziaren granatu. Jej oryginalny i subtelny smak na pewno zaskoczy Waszych gości, a jeśli podacie ją w eleganckich talerzach firmy Ambition będzie smakowała jeszcze lepiej! Czas przygotowania : ok. 60 min. Porcja dla 4 osób : ● 300 g marchewki ● 2 czerwone papryki ● 2 żółte papryki ● 2 cebule ● 1 owoc granatu ● 1 ząbek czosnku ● 1 pęczek estragonu ● 60 cl bulionu warzywnego bio ●... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.