Burrito meksykańskie

Burrito  meksykańskie

Burrito meksykańskie

Ossstre i rozgrzewające burrito w klimacie meksykańskim. Papryka, fasolka i kukurydza to główne składniki, na których opiera się kuchnia meksykańska. Mięso nadaje daniu sytości, a sos pomidorowy łączy wszystkie składniki w idealną całość. Burrito można podawać jako samodzielne danie lub jako przystawkę pokrojone na mniejsze części. Polecam! Burrito meksykańskie Składniki na 6 tortilli: 1 czerwona cebula 2 ząbki czosnku 500g  mięsa mielonego wieprzowego lub wołowego mała puszka kukurydzy mała puszka czerw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojej kuchni

Autor

Paulina Kubasiak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, placki, tortilla, mięso, burrito, zupa pomidorowa, fasolka, mielone, czerwona fasola, fasola czerwona, kuchnia meksykańska, sos pomidorowy, mięso mielone, sos czosnkowy, przystawki, fasola, mięso duszone

Inne przepisy z Smak mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.