Papryki faszerowane mięsem

Papryki faszerowane mięsem

Papryki faszerowane mięsem

Przepis na : obiad

Papryki faszerowane mi ę sem i ryżem gotowane w bulionie są soczyste i aromatyczne. Potrawa łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna. Danie znakomicie nadaje si ę do odgrzewania w piekarniku bąd ź mikrofalówce, wi ę c spokojnie możemy ją zabra ć do pracy. Papryki można faszerowa ć farszami mi ę snymi,warzywnymi,kaszą, krewetkami. Gorąco papryk ę najlepiej też poda ć z sosem czosnkowym. Jeśli mamy farszu za dużo możemy zrobi ć z niego takie nietypowe kotlety, takie jak na zdjęciu. Składniki: 4 czerwone papryki 0,5 kg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne Potrawy

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Autor

Smaczne PotrawySmaczne Potrawy

Uwielbiam gotować,jeść i eksperymentować z nowymi potrawami.Poznawać ciekawe przepisy jak również dzielić się swoimi doświadczeniami :-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, ryż, mielone, mięso mielone, sosy, krewetki, mięso, papryka faszerowana, sos czosnkowy, polewa, do pracy, kasza, kotlet, kotlety, czosnkowy, obiad, czosnek w ziołach, szybki obiad, obiad na szybko, jajka z farszem, kotlety mielone, sos do ryżu, sos do jajek, dania na gorąco, dania bez mięsa, jajka faszerowane , mięso na obiad

Inne przepisy z Smaczne Potrawy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.