BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ - W TRZECH WERSJACH

BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ - W TRZECH WERSJACH

BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ - W TRZECH WERSJACH

Przepis na : deser

BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ - W TRZECH WERSJACH Z kaszy jaglanej można wyczarować naprawdę przepyszne dania ( zajrzyj tu i tu   oraz tutaj ). Moja kolejna propozycja. Budyń jaglany - pyszny, gęsty i co najważniejsze - bardzo zdrowy. Kaszę należy ugotować z wodą i mlekiem (lub samym mlekiem) do miękkości, a następnie zblendować na gładką masę. Gotowy budyń wystarczy dosłodzić, najlepiej miodem albo innym zdrowym zamiennikiem cukru, dołożyć ulubione dodatki, w tym wypadku mrożone truskawki, ciemne kakao i ziarenka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodko-Słony Świat Ilony

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.