Kandyzowana skórka cytrynowa.

Kandyzowana skórka cytrynowa.

Kandyzowana skórka cytrynowa.

     Nie wyobrażam sobie Świąt Wielkanocnych bez drożdżowej baby, sernika i strojnych mazurków. Staram się je zawsze ładnie udekorować (z różnym skutkiem), a jak wiemy najlepiej dekoracje przygotować samemu. Dzisiaj przygotowałam kandyzowaną skórkę z cytryn, która jest wręcz nieporównywalna z tymi sklepowymi, a jednocześnie bardzo prosta w przygotowaniu, a więc do dzieła! Składniki na kandyzowana skórkę cytrynową 2 cytryny 0,5 szklanki wody 0,5 szklanki cukru      Cytryny dokł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy na święta, baba drożdżowa, drożdżowe, sernik, cytryna, wielkanoc, boże narodzenie, tort, torty, ciasto, ciasto na boże narodzenie, ciasto z bezami, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, sernik bez cukru, proste ciasto, ciasto na niedziele, ciasto cytrynowe

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.