Pieczarki nadziewane cukinią i papryką

Pieczarki nadziewane cukinią i papryką

Pieczarki nadziewane cukinią i papryką

Robiłam już pieczarki z mięskiem teraz czas na troszkę inne z farszem warzywnym.Bardzo smaczne i troszkę mniej kaloryczne.Śmiało można jeść na ciepło jak na zimno.Do obiadu lub przekąskę tak same :) Składniki: 10 dużych pieczarek cukinia obrana i starta 400 g papryka czerwona 1 szt papryka biała 1 szt czosnek 3 ząbki sprasowany sol i pieprz do smaku ser gouda 100 gram Krok 1 Pieczarki myjemy,wyjmujemy środki i troszkę jeszcze powiększamy otworek( ogonki drobno kroimy ) Krok 2 Cukinię obieramy ze skorki i ścieramy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.