Zapiekane gołąbki z farszem mięsno-ryżowym

Zapiekane gołąbki z farszem mięsno-ryżowym

Zapiekane gołąbki z farszem mięsno-ryżowym

Przepis na : obiad

Zwykle przynajmniej moja rodzina , gołąbki jemy gotowane z sosem pomidorowym , ale można je również zapiekać ....szczerze powiem , nie wiem , które mi bardziej smakują. Jedno jest pewne , gdzie jest mielone , ryż i kapustka , nie może wyjść nic złego ;) Składniki na gołąbki: - 1 włoska kapusta - 0,5 kg mięsa wieprzowego mielonego - 1 średnia cebula - 1 saszetka ryżu - 1 całe jajko - 4 liście laurowe - pieprz mielony  - sól - ziele angielskie - koncentrat pomidorowy Kapustę należy obgotować we wrzątku po ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różne smaki w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.