Gruzja - Szparagi z pastą z orzechów włoskich i kolendry

Gruzja - Szparagi z pastą z orzechów włoskich i kolendry

Gruzja - Szparagi z pastą z orzechów włoskich i kolendry

Pasta z orzechów włoskich i kolendry to podstawa gruzińskiej kuchni. Ma wiele zastosowań, ale najczęściej znajdziemy ją w roladkach bakłażanowych lub wymieszaną z pomidorami i ogórkiem. Zainspirowani  Gotuj z Gruzinem , gruzińską pastę z orzechów włoskich i kolendry połączyliśmy z naszymi ukochanymi szparagami. Tym samym gruzińska sałatka ze szparagami na stałe zagościła w naszym wiosennym jadłospisie. Miłośnikom szparagów polecamy również przepisy na  hiszpańskie szparagi w sosie migdałowym ,&... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinożerni urlopowicze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.