Zasmażane pieczarki z suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi

Zasmażane pieczarki z suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi

Zasmażane pieczarki z suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi

Przepis na : śniadanie

Widząc różne rodzaje pieczarek w sklepie zawsze chętniej wybiorę te brązowe zamiast zwykłych, jeżeli oczywiście mam taką możliwość. Po pierwsze brązowe pieczarki są bardziej aromatyczne, po drugie zawierają mniej wody, dzięki czemu nie trzeba ich tak długo odparowywać podczas smażenia, a po trzecie prezentują się zdecydowanie bardziej atrakcyjnie. Poniższa potrawa to kolejna ciepła śniadaniowa propozycja – jedna z tych wytrawnych, pikantnych, treściwych i sycących. Uwielbiam takie śniadania w chłodne poranki,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.