Rock Mann - a cóż to?

Rock Mann - a cóż to?

Rock Mann - a cóż to?

Nie lubię słowa recenzja. Kojarzy mi się ze szkołą, z pewnego rodzaju przymusem. Zamiast tego słowa wolę używać frazy dzielenie się wrażeniami. I tak też chciałem napisać kilka słów niekoniecznie związanych z kuchnią. Słów kilka o książce "Rock Mann czyli jak nie zostałem saksofonistą" autorstwa Wojciecha Manna. Pozycja obszerna na 199 stron, pochodzi z wydawnictwa Znak z roku 2010. Tak w ogóle, to kto nie kojarzy Wojciecha Manna? No właśnie, tylko z jakich przedsięwzięć jest rozpoznawalny? Szansa na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciekawe przepisy

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.