Aventino - dobry start

Aventino - dobry start

Aventino - dobry start

Tak na szybko. Totalną bzdurą jest to, że pierwsze wrażenie jest tylko jedno i nie można nigdy po tym wywrzeć kolejnego wrażenia. Fakt - pierwsze jest zawsze pierwsze, a drugie jest kolejnym... (jaka w tym głębia). Niemniej jednak. Dziś odwiedziłem dość nową restaurację. Można rzec, że dzieciak w skali lubelskiej starówki - ponad 3 miesiące istnienia. Moje pierwsze wrażenie? Naprawdę przystępne ceny, obsługa ogarnięta i zapoznana z kartą. Aventino - dobry start Menu - ciekawy wybór. Tym razem wybraliśmy maka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, zupa pomidorowa, tortellini, makarony, makaron, sos do makaronu, sos pomidorowy, ciekawe przepisy, szynka, boczek, boczek w sosie, makaron z szynką

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.