“Śniadanie w Warszawie” – Vincent Boulangerie & Patisserie w Warszawie

“Śniadanie w Warszawie” – Vincent Boulangerie & Patisserie w Warszawie

“Śniadanie w Warszawie” – Vincent Boulangerie & Patisserie w Warszawie

Pierwsze dni lipca, Warszawa. Od samego rana mocne promienie słońca zaglądają do hotelowego apartamentu. Wstaję późno i parzę mleczną kawę. Taką najbardziej lubię z rana. Piję dla otworzenia oczu po ciężkim dniu poprzednim i zbyt krótkiej nocy na zregenerowanie sił witalnych. Dochodzi południe, kiedy dojeżdżamy do Śródmieścia. Szukamy miejsca na śniadanie. Przecież od takiego śniadania to czasem zależy cały dzień. Musi być dobre i pożywne. To nic, że powoli zbliża się już pora obiadu. Kto zabroni jeść śnia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, sernik, bagietka, sałatka, sałatki, obiad, tuńczyk, sernik na zimno, sałatka z tuńczykiem

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.