Zupa z krewetkami i kapustą pak choi

Zupa z krewetkami i kapustą pak choi

Zupa z krewetkami i kapustą pak choi

Lekka i przyjemna, zarazem rozgrzewająca zupa, pełna niesamowitych smaków. Składniki 250 g świeżych krewetek 1 duża marchew 1 mały seler 1 pietruszka 2 łyżki słodkiego sosu chilli 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 ząbek czosnku 2 cm świeżego imbiru 1 liść kaffiru 200 g makaronu udon 1 duża kapusta pak choi sok z limonki tajskiej natka pietruszki sól, pieprz     Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Krewetki razem z pancerzami gotujemy na małym ogniu przez k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.