Zupa krem z leczo

Zupa krem z leczo

Zupa krem z leczo

Tego leczo trochę nam się narobiło. Postanowiliśmy zrobić z niego nową, równie pyszną potrawę. \ Składniki 1 cukinia (400-500 g) 1 kabaczek (400-500 g) 1 strąk czerwonej papryki 1 strąk papryki żółtej 250 g pieczarek 250 g fasolki szparagowej żółtej 250 g parówek wieprzowych 1 duża marchew 500 g pomidorów 190 g koncentratu pomidorowego 5 łyżek oleju rzepakowego 3 ząbki czosnku 4 krople sosu tabasco 1 łyżka mielonej słodkiej papryki 400 ml bulionu warzywnego (opcjonalnie więcej) 4 ziemniaki średniej wielkośc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, pieczarki, parówki, fasolka, ziemniaki, mielone, sosy, zupa, sos pomidorowy, fasolka szparagowa, zupa warzywna, duszona marchew, zupa pomidorowa, czerwona fasola, fasola czerwona

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.