Sajgonki z mięsem mielonym

Sajgonki z mięsem mielonym

Sajgonki z mięsem mielonym

Chrupiące, mięsne...czegóż chcieć więcej? No, może więcej sajgonek :P Składniki 2 opakowania papieru ryżowego 150 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej 100 g ryżu 100 g brązowych pieczarek 1 cebula 2 łyżki oleju 1 marchew 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki sosu ostrygowego 1 łyżeczka cukru palmowego 3 łyżki posiekanej natki pietruszki olej do głębokiego smażenia sól, pieprz     Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Na rozgrzanej oliwie podsmażamy mięso mielone z cebulą, nast... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, ryż, mielone, mięso mielone, mięso, pieczarki, krokiety, przekąska, przekąski, przystawki, pieczarki w sosie, sos do ryżu, ryż smażony, mięso duszone, sos mięsny, pieczarki przekąska, krokiety z pieczarkami, krokiety z mięsem

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.