Grillowane szparagi z szynką szwarcwaldzką

Grillowane szparagi z szynką szwarcwaldzką

Grillowane szparagi z szynką szwarcwaldzką

Sezon na szparagi.  Składniki pęczek zielonych szparagów 5 łyżek oliwy z oliwek 1 łyżka octu balsamicznego kilka szczypt grubej soli 3 ząbki czosnku kilka szczypt suszonych ziół sezam kilka plasterków żółtego sera opakowanie szynki szwarcwaldzkiej w plastrach     Przygotowanie   Odłamałem końce szparagów, które są twarde. Opłukałem pod bieżącą wodą, osuszyłem. Do miski wycisnąłem przez praskę czosnek, wlałem oliwę i roztarłem go w niej. Dodałem sok z cytryny, kilka szczypt soli i rozkruszone ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.