MASŁO CZOSNKOWO-PIETRUSZKOWE

MASŁO CZOSNKOWO-PIETRUSZKOWE

MASŁO CZOSNKOWO-PIETRUSZKOWE

Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym  Facebooku  (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło).  Składniki: pół kostki dobrego masła, miękkiego 4 łyżki natki pietruszki, drobniej pokrojonej 3 duże ząbki czosnku (lub 4 małe), przeciśnięte przez praskę pieprz sól odrobina oliwy (opcjonalnie, jeżeli chcemy, aby masło było bardziej płynne) Wykonanie: 1. Wszystkie składniki włożyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.