KURCZAK W "PAPIRUSIE" - wersja domowa

KURCZAK W

KURCZAK W "PAPIRUSIE" - wersja domowa

Przepis na : obiad

Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że znalazłam ten przepis na kurczaka! Mięso jest wyjątkowo soczyste i aromatyczne. Cały obiad robi się baaardzo szybko i praktycznie nie ma po nim naczyń do zmywania! Widziałam w sklepach gotowe mieszanki do smażenia w papirusie, ale jakoś nie przekonałam się do nich, aby wypróbować je w domu. Natomiast wersja domowa takiego dania przemawia do mnie bardzo i pozwala też na kreatywność, ponieważ można dowolnie bawić się przyprawami, np. można dodać chilli, tymianek, czosnek, orega... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.