Żywność w zapasie, czyli dlaczego warto to robić?

Żywność w zapasie, czyli dlaczego warto to robić?

Żywność w zapasie, czyli dlaczego warto to robić?

Można powiedzieć, że z czasem zmienia się wszystko, nawet abstrakcje. Żyjemy w czasach, w których gromadzenie zapasów żywnościowych, po pandemii może już mniej, ale wciąż wydaje nam się czymś naprawdę abstrakcyjnym czy niepotrzebnym. Początek pandemii koronawirusa sprawił, iż społeczeństwo masowo wystartowało do sklepów by tam zebrać żywność przeznaczoną na tę tzw. czarną godzinę, której niektórzy realnie się obawiali. Efektem takiego szturmu na markety były gigantyczne kolejki, w których swoje odstać trzeba było... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.