Sernik z popcornem

Sernik z popcornem

Sernik z popcornem

Sernik z popcornem i polewą ze słonym karmelem. Po upieczeniu jest kremowy, równy, nie pęka, ani nie opada. Jest niezwykle prosty w przygotowaniu i mimo kilku etapów, nawet osoba początkująca nie powinna mieć problemu z pieczeniem. Sernik łączy w sobie słodycz mleka skondensowanego ze słoną nutką karmelu i popcornu. Sernik możesz upiec w trakcie karnawału, na różne przyjęcia okolicznościowe lub święta. Wypiek jest na tyle uniwersalny, że będzie smakował każdemu. Staram się pokazywać z jakich konkretnie produkt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.