Pasta z makreli na kanapkę

Pasta z makreli na kanapkę

Pasta z makreli na kanapkę

Pasta z makreli to bardzo pożywne i smaczne smarowidło na kanapki. Jest dobrą alternatywą na śniadanie lub kolację. Pasta z makreli jest daniem uniwersalnym, więc można przygotowywać ją na wiele sposobów i z różnymi dodatkami. Czasami dodaje się do niej jajka ugotowane na twardo, serek biały lub twaróg, keczup, majonez, smażoną cebulę, uduszone grzyby, ryż, a także ogórki kiszone, konserwowe lub surowe. Można ją całkowicie zmiksować na gładko, bądź pokroić w drobniejszą kostkę. Pastę z makreli można podawać r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.